Køb klamydiatest online

Se online forhandler af Klamydiatest her.

Klamydia er den mest almindelige kønssygdom i Danmark. Har du haft ubeskyttet sex og følger du dig urolig, så bør du blive testet for klamydia.Ca. 8 til 10% af alle tests som udføres, er positive.

En klamydiatest fra Dynamic Lab foregår på den måde, at du først indsamler prøvemateriale hjemme  (urin eller podning), der så efterfølgende sendes prøvematerialet til et akkrediteret laboratorium hvor det analyseres.

Hente resultatet på din klamydiatest på Dynamiccode.com/dk/hent-dit-analyse-svar ca. 48 timer efter at laboratoriet har modtaget din test. Du skal blot logge på med den kode, som lå i pakken sammen med testen.

I Danmark kan du se hvor du kan købe din klamydiatest online her.

Dine fordele ved at købe en klamydiatest online:

  • Hurtig og diskret levering
  • Du slipper for at bruge tid på at kontakte din egen læge
  • Dit resultat er mere end 99,5% sikkert – dvs. samme sikkerhed som en test udført hos din egen læge
  • Udførlig brugsanvisning på dansk medfølger, så du i fred og ro, nemt kan udføre din test hjemme
  • CE mærket

Det er muligt at teste for klamydia ca. 2-3 uger efter at du har haft ubeskyttet sex. Er din klamydiatest positiv, så skal du behandles med antibiotika.  Kontakt din egen læge, eller læs her hvordan du kan behandle klamydia, ved at købe din klamydiamedicin online. Dermed behøver du ikke at kontakte din egen læge eller stå i kø på dit lokale apotek, når du skal hente medicinen.

Læs også:
Sådan kan du købe din klamydiamedicin online
Hvad koster det at blive behandlet for klamydia

Vil du udføre en klamydiatest?

box1

Nu kan du nemt og sikkert teste for klamydia uden at bestille tid hos lægen

Har du udført en klamydiatest?

box2

Her kan du hente resultatet ca. 48 timer efter DynamicLabs laboratorium har modtaget din test.

Har du klamydia?

box2

Læs mere om muligheden for anonym bestilling af behandling online med diskret levering lige til døren inden for 24 timer.

Disclaimer: Indholdet på dette websted er strengt oplysende og bør ikke betragtes som lægehjælp. Se en autoriseret læge for diagnose og behandlingsanbefalinger. Annoncering og markedsføring af receptpligtig medicin i Europa er forbudt og ulovlig.