Behandling af klamydia

Hvis din klamydiatest er positiv, skal du have behandlet din klamydiainfektion hurtigst muligt. Ubehandlet klamydia kan have fatale fremtidige konsekvenser og bl.a. medføre underlivsbetændelse og sterilitet hos kvinder, mens mænd kan blive ramt af betændelse i bitestiklerne og Reiters-syndrom.

Klamydiabehandling online

Hos 121doc.dk kan du få foretaget en anonym onlinekonsultation og, hvis du er egnet, modtage den nødvendige medicin til behandling af klamydia inden for blot én hverdag. 121doc.dk er specialiseret i anonyme onlinekonsultationer med garanteret levering af klamydiabehandling næste hverdag med posten.

Typer af klamydiabehandlinger

Af behandlinger findes azithromycin mod klamydia. Derudover er lægemidlet doxycyclin også en gængs behandlingsform mod en klamydiainfektion.

Azithromycin

Azithromycin-indpakning

Azithromycin er et lægemiddel, som effektivt bekæmper klamydia. Azithromycin kommer i tabletform, og behandlingen tages som engangsdosis. Virkningen vil kunne spores efter ca. 2 døgn. Azithromycin er udbredt, fordi præparatet er så nemt at tage i praksis.

 

Doxycyclin

Doxycyclin er et alternativ til azithromycin. Doxycyclin er et antibiotikum i tabletform, og der skal tages to tabletter hver dag i 7 dage. Virkningen vil kunne spores efter 7-10 dage.
Doxycyklin-indpakning

I modsætning til azithromycin, som tages som engangsdosis, varer en behandling med doxycyclin ca. en uge. Fælles for begge lægemidler er, at de er bredspektrede antibiotika, som effektivt vil kurere mod klamydia.

Start din klamydiabehandling

Anonymt

En klamydiabehandling hos 121doc.dk vil foregå fuldstændig anonymt.

Du vil ikke skulle møde op personligt hos din egen praktiserende læge, og din klamydiainfektion og -behandling vil ikke blive registreret på din sundhedsprofil på sundhed.dk. Det vil således ske anonymt. I forbindelse med bestilling af klamydiabehandling hos 121doc vil du gennemgå en onlinekonsultation – dette sikrer dig og os, at du er egnet til behandling.

Ud over fuld diskretion og anonymitet slipper du for at bruge tid på at skulle konsultere din læge og efterfølgende stå i kø på apoteket.

For at sikre at klamydiainfektionen er helt forsvundet, kan det kan være en god ide at udføre en ny klamydiatest igen ca. 5-6 uger efter modtagelse af din behandling.

Vil du udføre en klamydiatest?

box1

Nu kan du nemt og sikkert teste for klamydia uden at bestille tid hos lægen

Har du udført en klamydiatest?

box2

Her kan du hente resultatet ca. 48 timer efter DynamicLabs laboratorium har modtaget din test.

Har du klamydia?

box2

Læs mere om muligheden for anonym bestilling af behandling online med diskret levering lige til døren inden for 24 timer.

Disclaimer: Indholdet på dette websted er strengt oplysende og bør ikke betragtes som lægehjælp. Se en autoriseret læge for diagnose og behandlingsanbefalinger. Annoncering og markedsføring af receptpligtig medicin i Europa er forbudt og ulovlig.